Een lintje voor Gert en Hennie Verbeek

Gepubliceerd op: 28-04-2021

“Het heeft Zijne Majesteit, Koning Willem Alexander behaagt……” zo begon burgemeester Janssen zijn toespraak op 26 april j.l. tijdens de ceremonie voor Gert en Hennie Verbeek.

Tijdens de jaarlijkse ‘lintjesregen’ zijn Gert en Hennie dit jaar in het zonnetje gezet en zijn zij benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau.

Gert en Hennie ‘leven’ voor de Paraplu. De Paraplu is ruim 50 jaar oud en bijna net zo lang zijn zij betrokken bij de stichting. Voor deze inzet werden zij afgelopen maandag dus geëerd.

Onze oud voorzitter Panc van Ooijen heeft de aanvraag geïnitieerd. Helaas heeft hij het niet meer mogen meemaken dat de aanvraag gehonoreerd is.

Door COVID-19 was een grootschalige ceremonie niet mogelijk. Maar het was daardoor voor de burgemeester wel mogelijk Gert en Hennie heel persoonlijk toe te spreken. Er was een livestream voor familie en vrienden zodat zij de ceremonie toch bij konden wonen.

Gert en Hennie, Gefeliciteerd beiden met deze mooie erkenning en onderscheiding en we hopen dat zij nog lang deel uit zullen maken van het team van de Paraplu.

Terug naar nieuwsoverzicht